Ansvarlighed

Ansvarlighed er en værdi

Ansvarlighed er en af vores stærkeste værdier i Viking Rubber Co. Det er også hele tankegangen bag VRMUNDBIND, som er skabt ud fra en idé om at vi kan skabe kvalitets-mundbind, som kan genanvendes og derved spare på de ressourcer, vi har til rådighed i samfundet. 

Vi tror på, at det vil hjælpe sundhedsmyndighederne at have adgang til de rigtige ressourcer, hvis befolkningen kan få behovet for mundbind stillet på en ansvarlig måde.

Ansvarlig produktion

Under normale omstændigheder producerer vores vietnamesiske datterselskab arbejdstøj og skæretøj. Vi producerer under nogle af de strengeste krav og til de højeste kvalitets-standarder. Fabrikken er velset i området, da vi behandler vores medarbejdere godt og sikrer ordentlige arbejdsforhold. Derudover er virksomheden certificeret med SA8000 (ordenlige arbejdsforhold), ISO14001 (miljøhensyn) samt ISO 9001 (kvalitetskontrol).

I denne tid, hvor hele verden er påvirket af coronavirus har vi lagt en del af vores produktion om til at lave genanvendelige, antibakterielle mundbind.

Produktionen på Viking Vietnam Co., Ltd.

Ansvarlig forretningsmodel

Vi mener selv at VRMUNDBIND er et ansvarligt koncept. Men der er en klar konsekvens af at ville levere hurtigt. Dine mundbind bliver nemlig fløjet fra Vietnam til Danmark. Men derudover så er det faktisk et ansvarligt valg. 
VRMUNDBIND kan vaskes op til 30 gange. Det betyder at du kan bruge det 30 gange mere end et almindelig engangsmundbind - som formentlig også flyves fra Asien til Danmark.