For virksomheder

VRMUNDBIND

Skal du bruge en større ordre til din virksomhed, enten til personalet eller til videresalg, kan du købe på shoppen her. Du vil modtage et link til din faktura direkte i bekræftelsen.

Ved ordrer på over 500 stk. er det altid en god idé at kontakte os direkte og lave en aftale om levering af lige netop det antal og størrelser, som I har brug for. 

Vil du sælge VRMUNDBIND fra din butik? 

Vi vil gerne hjælpe lokale virksomheder med at holde sig oven vande i øjeblikket. Faktisk er vi selv én af de lokale i vores egen lille by Faaborg, og vi sætter pris på den opbakning vi får i området.

Derfor synes vi også det helt rigtige er at handle lokalt, så hvis du har en forretning, der gerne vil sælge mundbind kan du kontakte os og høre nærmere.

Vi sælger mundbindene i kasser af en variant i 500 stk. Vores lager af stofmundbind er efterhånden så stort at mange ordrer kan klares direkte fra vores lager. 

Ved din første ordre faktureres ordren inden afsendelse, når vi har modtaget betaling får du varerne, efterfølgende ordrer gives der 8 dages kredit på.

Kontakt

Du kan skrive til sales@Viking-Rubber.dk eller bruge kontaktformularen herunder. Husk at inkludere: CVR nummer, evt. leveringsadresse og antal masker du ønsker at købe.