VRMUNDBIND


VRMUNDBIND i blå

  • Anti-bakteriel og anti-droplet
  • UV- og støvresistent
  • Genanvendelig - vask op til 30 gange
  • Tre lag med stiv kant for næse-tilpasning
  • To størrelser - S/M og L/XL
  • Forvasket og klar til brug

VRMUNDBIND - tre lag, der beskytter andre

Vores mundbind er lavet af tre lag stof. Tre lag der hjælper ift. #flattenthecurve.

Mundbindet beskytter mod at bakterier og virus fra den person, som bærer mundbindet, ikke kommer ud i luften og kan smitte andre. Du er med mundbindet ikke helt sikker på, at virus ikke kan komme ind. Det betyder, at mennesker, som bruger VRMUNDBIND kan undgå at smitte andre, hvis de selv er smittet og endnu ikke ved det, eller ikke har symptomer. På den måde hjælper de til at mindske smittespredning. 

Opbygningen af mundbindet

Det yderste lag er lavet af 100% polyester. Materialet er valgt, fodi det skal holde bakterier og væsker helt ude. Det kan polyester bedre end eksempelvis ren bomuld.

Stoffet er testet og det lever op til anti-bakterielle og anti-droplet krav. (For nørderne hedder testen hedder AATCC 100-2012.)

De to inderste lag er lavet af en kombination af 65% polyester og 35% bomuld. De er også anti-bakteriel og anti-droplet. Derudover er de to lag, der sidder tættest på mund og næse OEKO-TEX© certificeret. Det betyder, at de er fri for skadelige kemikalier. 

 

Mundbind tegningVRMUNDBIND er lavet af tre lag

 

Eksperter anbefaler mundbind

Mange eksperter anbefaler, at vi skal bære mundbind, når vi færdes i offentligheden. Flere lande, eksempelvis Tyskland har gjort det obligatorisk at bære en form for mundbind i det offentlige rum. 
Ved at bære mundbind kan vi alle beskytte hinanden. Hvis vi alle sammen bærer mundbind kan det hjælpe til at dæmpe smitten, fordi vi så ikke smitter hinanden. det er vores tro og filosofi med VRMUNDBIND.com.

"Vi vil gerne tage ansvar som virksomhed. Ikke kun overfor miljøet men også det sociale ansvar. Vi følger begge ved at levere VRMUNDBIND i en høj kvalitet - det er den kvalitet Viking Rubber Co. er kendt for."

- Alexander Mygind Andersen, CEO

Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke mundbind af stof

Pr. 09-07-2020 har sundhedsstyrelsen lavet et skriv der forklarer om brugen af mundbind, her skriver de blandt andet af de ikke anbefaler mundbind lavet af stof eller hjemmelavede mundbind. Du kan se anbefalingen her. Dette skal du naturligvis være opmærksom på når du overvejer at købe et mundbind fra os. Mens mange af vores nabolande har haft krav om mundbind, har Danmark fastholdt en politik uden brug af mundbind, det kan blandt andet skyldes risikoen for “misforstået tryghed”. Mundbind beskytter kun dine omgivelser, og de skal bruges helt korrekt for ikke at skabe en risiko for smittespredning. Dette indebærer blandt andet at forsiden ikke berøres under brug.

CE mærke

Produkter - især medicinske produkter - der bliver solgt i EU skal holde til en vis standard og være af god kvalitet. CE-mærket fortæller om dette og er meget vigtigt, fordi det hjælper med at holde dårlige produkter ude af vores fælles marked.

Vi har dokumenteret, at VRMUNDBIND lever op til CE-kravene. Dette har vi gjort på grundlag af direktivet 93/42/EØF. 

Hvordan ser VRMUNDBIND ud?

 VRMUNDBIND i hvid