CE mærket mundbind i stof

VRMUNDBIND er CE mærket mundbind i stof

VRMUNDBIND er CE-mærket. Produkter, især medicinske produkter der bliver solgt i EU skal holde til en vis standard og være af god kvalitet.


CE-mærket viser at fabrikanten er garant for at produktet er i overensstemmelse med produktets formål og det er vigtigt, fordi det hjælper med at holde dårlige produkter ude af vores fælles marked.

Vi har dokumenteret, at VRMUNDBIND lever op til CE-kravene. Dette har vi gjort på grundlag af direktivet 93/42/EØF. 

 • Genanvendeligt stofmundbind. Vask minimum 40 gange
 • Fugtafvisende
 • UV- og støvresistent
 • Tre lag med stiv kant for næse-tilpasning
 • To størrelser - S/M og L/XL
 • Forvasket og klar til brug
 •  

  CE-mærket mundbind af stof

  3 lags stof mundbind

  Vores mundbind er lavet af tre lag stof. Tre lag der hjælper ift. #flattenthecurve.

  Mundbindet beskytter mod at bakterier og virus fra den person, som bærer mundbindet, ikke kommer ud i luften og kan smitte andre. Du er med mundbindet ikke helt sikker på, at virus ikke kan komme ind. Det betyder, at mennesker, som bruger VRMUNDBIND kan undgå at smitte andre, hvis de selv er smittet og endnu ikke ved det, eller ikke har symptomer. På den måde hjælper de til at mindske smittespredning. 

  Hvordan ser CE mærket mundbind i stof ud?

  Opbygningen af mundbindet 

  Det yderste lag er lavet af 100% polyester. Vi har valgt polyester, da det har en god holdbarhed og er et godt materiale, der kan genanvendes når du er færdig med det.

  Stoffet er grundigt testet og har blandt andet en fugtafvisende effekt (For nørderne hedder testen AATCC 100-2012.)

  De to inderste lag er lavet af en kombination af 65% polyester og 35% bomuld. De er bløde og behagelige. Derudover er de to lag, der sidder tættest på mund og næse OEKO-TEX© certificeret. Det betyder, at de er fri for skadelige kemikalier. 

   

  CE mærket mundbind

   VRMUNDBIND er lavet af tre lag

   

  KØB CE MÆRKET MUNDBIND I STOF

  Genanvendelige stofmundbind

  Eksperter anbefaler CE mærket mundbind

  Mange eksperter anbefaler, at vi skal bære mundbind, når vi færdes i offentligheden. Flere lande, eksempelvis Tyskland har gjort det obligatorisk at bære en form for mundbind i det offentlige rum. 
  Ved at bære mundbind kan vi alle beskytte hinanden. Hvis vi alle sammen bærer mundbind, kan det hjælpe til at dæmpe smitten, fordi vi så ikke smitter hinanden. Det er vores tro og filosofi med VRMUNDBIND.com.

  "Vi vil gerne tage ansvar som virksomhed. Ikke kun overfor miljøet men også det sociale ansvar. Vi følger begge ved at levere VRMUNDBIND i en høj kvalitet - det er den kvalitet Viking Rubber Co. er kendt for."

  - Alexander Mygind Andersen, CEO

   

  Har du spørgsmål til produktet, så kan du også finde svar på vores FAQ side med de mest hyppige spørgsmål fra vores kunder. Find FAQ siden her. Læs også vores blog hvor vi svarer mere i dybden på de spørgsmål du har. Eller læs mere om os