Shop politik

Grundlag for denne webshop er vores shop politik. Du kan finde reglerne omkring de forskellige emner her (klik på emnet):

Refunderingspolitik
Leveringspolitik
Privatlivspolitik
Servicebetingelser
Juridisk meddelelse
Cookie Information

Om vores mundbind

De to inderste lag er lavet af oeko-tex certificeret stof, hvilket betyder at stoffet ikke indeholder skadelige kemikalier. Vi håber på at kunne være med til at styrke sikkerheden i samfundet og bidrage til mindre smitte. 
Dette mundbind kan samtidig vaskes 40 gange og stadig have et funktionelt niveau af fugtafvisende behandling på ydersiden. 

Mundbind af denne type bør bruges for at reducere risikoen for spredning af infektioner og andre sygdomme. Mundbind af denne type er derfor oplagte til mennesker, der arbejder med kundekontakt uden for sygehusene. Det kan være frisører, behandlere eller mennesker, som vil beskytte deres nærmeste og omgivelserne ekstra godt. 

Vores mundbind er ikke udviklet til sundhedspersonale. 

Ved at bruge et genanvendeligt mundbind, mindsker du forbruget af ressourcer som skal smides ud. Det er vores filosofi, at produkter der holder længere, gør mere for verden end engangsprodukter. 

Det er desuden vigtigt at produkterne lever op til en høj kvalitet og har gode funktioner, også selvom det ikke kræves for at leve op til en bestemt norm. 

Lagerstatus

Vi oplever en stor efterspørgsel på VRMUNDBIND. Vi pakker og sender mundbind alle hverdage. Men vi kan opleve, at enkelte farver eller størrelser bliver udsolgt. 

Skulle enkelte varianter blive udsolgt, åbner vi for bestillinger, så snart der er nye forsyninger igen. Vi sender efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få besked, når vi får varer på lager. 

Afhentning

Vi tilbyder gratis afhentning efter du har bestilt på hjemmesiden. Afhentning skal ske på vores lager i Faaborg. Vi har åbent mandag til torsdag fra 08-16 og fredag 08-13. 
Adressen er: Johan Rantzaus Vej 6, 5600 Faaborg

www.VRMUNDBIND.com ejes af Viking Rubber Co., som er en dansk virksomhed med egen fabrik i Vietnam. Det er vores filosofi at fremstille miljørigtige produkter, der holder længere. Vi tror på, at engangsprodukter skal reduceres for at hjælpe miljøet.